Junta Local de l'Associació contra el Càncer- AECC de Castellbell i el Vilar

Entitat que té com a missió donar ajuda psico-oncològica, atenció social i fisioteràpia pel tractament del limfedema als malalts oncològics i a les seves famílies. Tots els serveis que s’ofereixen son gratuïts.

L'Associació Espanyola contra el Càncer (aecc) es una associació sense ànim de lucre, amb número d'inscripció en el Registre Nacional d'Associacions 3.827 i declarada d'Utilitat Pública el 24 d'abril de 1970.
La missió de l'aecc és la lluita contra el càncer, mitjançant el desenvolupament de funcions i activitatas de divulgació, de prevenció, de investigació, de formació i de caràcter sanitari assitencial.

A Castellbell i el Vilar dues vegades a l'any es fan paradetes solidaries, xerrades, campanyes d'informació, tallers i altres actes per donar a conèixer tot el que es fa per lluitar contra el càncer. Tots els recursos es destinen a donar serveis personals d'ajuda psico-social als malalts de càncer i la seva família, contribuir a fomentar la prevenció i ajuda a la investigació oncològica.


SEU COMARCAL DEL BAGES (AECC) 
c/ Saclosa nº 9 Manresa
Tel.: 93.872.41.41 
Horari: Dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h.

 

Nom de contacte: Fina de la Rosa, Presidenta de la Junta Local de Castellbell i el Vilar
Telèfon: 672 293 269
Adreça electrònica: castellbellielvilar@aecc.es
Lloc web: www.aecc.es
Horari:  
Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h.
Darrera actualització: 28.02.2018 | 14:01