Salutació de l'Alcalde

Salutació


Benvolgudes i benvolguts,

Em complau donar-vos la benvinguda al portal web del nostre ajuntament, on hi trobareu notícies destacades del nostre municipi, indicacions sobre els recursos municipals, informació de servei i una àrea per a fer tràmits administratius. També ha de ser una eina participativa i un lloc on tothom hi pugui expressar la seva opinió. Espero i desitjo que us sigui d’utilitat. Treballarem sempre per mantenir-lo actualitzat i hi farem millores constants, perquè aquest web és la porta d’entrada digital al nostre municipi.

Si no sou veïns i veïnes del nostre terme, també us convido a fer servir aquest portal per conèixer-nos una mica millor. Castellbell i el Vilar és un municipi acollidor que ofereix una gran quantitat de rutes, activitats culturals, gastronomia, patrimoni, productes locals i festes populars.

Trobareu en mi, i en les regidores i regidors de l’equip de govern, les portes sempre obertes. Sovint dic que som regidors de proximitat, i ho serem sempre perquè és així com entenem el servei a la nostra comunitat. Per aquesta raó, trobareu al final d’aquest missatge el correu electrònic de l’alcaldia. No dubteu a traslladar-nos tots els vostres dubtes, preocupacions, suggeriments i queixes. Som regidors i regidores a peu de carrer, però també us atendrem telemàticament.

Us convido a tots a navegar per aquest web, sigueu molt benvingudes i benvinguts!

Salutacions cordials,

Adrià Valls

Alcalde

vallssad@castellbellielvilar.cat

Darrera actualització: 27.11.2023 | 13:09
Darrera actualització: 27.11.2023 | 13:09