Camins escolars

Inscripcions a Camins Escolars

Un curs més des de l’àrea d’educació de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar es posa a disposició de infants (1r a 6è) i famílies de l’escola Jaume Balmes el servei de Camins Escolars , amb les línies del Borràs i el Burés.
Amb aquesta iniciativa es vol fomentar els hàbits saludables recuperant el costum d’anar caminant a l’escola, descongestionar la via pública de vehicles  contribuint a la reducció de les emissions de gasos que produeixen els cotxes i conscienciar als infants de la importància que això té per el nostre entorn.
Per tal de fer la previsió de places i preveure el nombre de monitors/es que faran l’acompanyament dels infants, podeu fer la vostre confirmació d’ús del servei per el proper curs a través del formulari que trobareu a la web de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar www.castellbellielvilar.cat , abans del 13 de juny de 2022.

INFORMACIÓ
 
El camí escolar és un itinerari d'anada i tornada a l'escola que permet el desplaçament segur, acollidor i educatiu dels infants. Ens ajuda a recuperar l'espai públic i convertir-lo en una possibilitat magnífica d'aprendre a moure'ns amb autonomia, de forma saludable i contribuint a la millora del medi ambient.
 
Caminem plegats/des ?
 
Per tal de garantir la seguretat dels infants i fomentar el bon funcionament del servei us fem saber :
 
 
El servei de camins escolars té uns horaris, unes parades i itineraris fixes :
 
  Línia 1: Burés-Escola-Burés. Punt de recollida: parada d’autobusos. Horari matí 8,40 h.
 
  Línia 2: Borràs-Escola-Borràs. Punt de recollida: Plaça Barcelona. Horari Matí: 8,35h.
 
            - És molt important ser puntual.
 
- Els recorreguts es faran des del tram inicial al final. No serà permès deixar o recollir els infants a mig camí.
 
- Cal que el responsable de la família, porti  i vagi a buscar l’infant a la parada.
 
- Els infants que se’ls permeti tornar sols a casa des de la parada, caldrà que pare/mare signi una autorització que facilitaran els/les monitores a l’inici de curs.
 
 
2.- El servei de camins escolars té l’acompanyament de monitors/es . Ells/es són els responsables dels infants i per tant cal seguir en tot moment les seves indicacions per tal de garantir la seguretat.
 
- Caldrà fer-los saber les faltes d’assistència dels infants de forma anticipada.
 
- Els/les monitors/es faran un registre diari d’assistència. En el cas de fer moltes faltes injustificades es podrà donar de baixa a l’infant del servei.
 
- És important que les famílies donin suport a la tasca educativa dels i les monitores, indicant als infants que han de respectar les consignes dels i les monitores amb respecte i confiança.
 
 
El mal ús del servei de camí escolar o el no seguiment de les regles indicades podrà ser motiu de sanció consistent en ser donat de baixa del servei per part de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.

El nombre de places del servei dels Camins Escolars és limitat. 10 places al Burés i 20 places al Borràs.
Avís legal

Us informem que l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar garanteix la confidencialitat de totes les dades facilitades pels nostres usuaris.

Alumnes beneficiaris/àries del programa Camins Escolars
Responsable del tractament: Ajuntament de Castellbell i el Vilar
Finalitat: Per gestionar l'acció educativa.
Drets de les persones interessades: Podeu  exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el registre general de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar (Carrer Joaquim Borràs, 40, 08296 Castellbell i el Vilar, Barcelona) o bé a castellbell@diba.cat.

Darrera actualització: 16.05.2022 | 08:45
Darrera actualització: 16.05.2022 | 08:45