Unes 300 persones assisteixen al concert ‘Pla de Lluna al Camí Ignasià’ al pla del Mas-Roig a Castellbell i el Vilar

Dijous, 14 de de juliol de 2022 a les 00:00

Els joves músics Roger Mensa i Laura Poulain van ser els artistes convidats en l’actuació d’ahir, coincidint amb la lluna plena de juliol, que va donar el tret de sortida a les festes de Sant Ignasi

Unes 300 persones van assistir ahir a la nit al concert Pla de Lluna al Camí Ignasià, una proposta cultural única que aprofita la lluna plena de juliol per oferir una experiència artística i gastronòmica al pla del Mas-Roig, al nucli de Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar. L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar consolida un esdeveniment que posa en valor l’entorn natural i paisatgístic del municipi, amb Montserrat i el Geoparc com a elements articuladors d’un patrimoni excepcional. “Després de l’èxit inicial de l’any passat, la bona resposta del públic en aquesta segona edició del concert ens anima a continuar promovent el nostre patrimoni, que és ric i divers”, explica l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia.

 

Festes de Sant Ignasi

El concert va donar el tret de sortida a les Festes de Sant Ignasi que commemoren aquest mes de juliol els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages. L’actuació dels joves músics Roger Mensa, pianista de Sant Fruitós de Bages, i Laura Poulain, cantautora de Manresa, es va poder seguir amb la il·luminació única de la lluna plena de juliol, que feia possible observar la muntanya de Montserrat de prop i amb tot el seu esplendor.

 

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha fet un pas endavant aquest any incorporant el concert al programa d’actes de les Festes de Sant Ignasi de Manresa amb la voluntat de relligar l’oferta turística de la capital del Bages amb els atractius naturals, artístics, gastronòmics i patrimonials de tot l’entorn de Castellbell i el Vilar. En aquest sentit, el nucli de Sant Cristòfol és un dels punts del recorregut de la primera caminada del Geoparc que ressegueix la ruta del Romànic Montserratí, i el pla del Mas-Roig ofereix unes vistes impressionants de Montserrat.

 

Experiència gastronòmica

Abans del concert, els assistents van poder gaudir d’un tast d’embotits i formatges de l’entorn de Montserrat, acompanyats dels vins de la DO Pla de Bages, a l’espai Barraca de vinya.

Darrera actualització: 14.07.2022 | 12:07