Una cinquantena de voluntaris faran possible la 8a Transenyera aquest dimarts a Castellbell i el Vilar

Dimecres, 12 de setembre de 2018 a les 00:00

La cursa de muntanya es complementa amb una espectacular caminada popular que suma prop d’un centenar d’inscrits 

Castellbell i el Vilar programa aquest dimarts la 8a edició de la Transenyera que comptarà amb la col•laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris (avituallament, esmorzar, seguretat, sanitaris, etc). El municipi s’aboca en la celebració d’una cursa de muntanya que es complementa amb una caminada popular que ofereix unes vistes impressionants del Parc Natural de Montserrat. Aquest any, els participants passaran per la Balma del Torrent de l’Abellar. 

Inscripcions obertes
Les inscripcions per participar a la cursa i a la caminada popular continuen obertes fins demà al matí i es compta amb més de 160 inscrits. Tots els participants rebran la bossa del corredor i durant tot el dia de demà podran fer ús de la piscina municipal. La Transenyera és solidària aquest any i les inscripcions seran a benefici del nou Hospital de Dia d’Oncologia de la Fundació Althaia. 

Tota la informació de la prova i les inscripcions es poden gestionar a través de la pàgina web www.latransenyera.webnode.es La sortida de la cursa de muntanya es farà a les 8.30 del matí des de la plaça de Lluís Companys del barri del Burés. 


 

Darrera actualització: 26.10.2018 | 13:47