S'amplia el programa d'esterilització de gats a tots els barris del municipi

Dimarts, 19 de març de 2024

Amb la col·laboració de l’Associació de Gats Ferals de Castellbell i el Vilar ara s’actua a les Comes i a La Vall de Montserrat

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha ampliat aquests darrers dies el programa d’esterilització de gats a tots els barris del municipi. Gràcies a la col·laboració de l’Associació de Gats Ferals de Castellbell i el Vilar ja s’actua a les colònies de gats ubicades a les Comes i a La Vall de Montserrat. Durant l’any 2023, el consistori va realitzar un total de 120 esterilitzacions i l’associació, 36, mentre que també es van promoure una quarantena d’adopcions a domicilis particulars. El consistori vol agrair públicament la tasca d’aquesta associació formada per una quinzena de persones voluntàries. Castellbell i el Vilar compta amb un total d’onze colònies de gats actualment, cinc de les quals estan en vies d’extinció.

 

Reproducció controlada i limitada

El programa d’esterilització permet la reducció del nombre de gats i la cura perquè tinguin una bona qualitat de vida amb una reproducció controlada i limitada.

Darrera actualització: 19.03.2024 | 14:15