Proposem una cistella solidària aquest Nadal per recollir aliments per a les famílies més necessitades

Dimarts, 27 de de novembre de 2018 a les 00:00

Sota el lema ‘Una mica de cadascú és molt per a tots’, l’Ajuntament pretén recollir aliments i productes d’higiene bàsics durant aquestes festes

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar organitzarà una cistella solidària que consistirà en la recollida d’aliments de primera necessitat i de productes d’higiene bàsics que es destinaran al Banc d’Aliments del municipi.

A partir de desembre i fins al 12 de gener l’Ajuntament habilitarà punts de recollida que s’instal•laran en diferents actes que es duran a terme durant les festes. L’Ajuntament també programarà activitats amb entrades solidàries per ajudar a recaptar més aliments. Els espectacles Chicago, Aladdin i El Petit Príncep comptaran amb l’eslògan porta un producte per la cistella solidària i serà la teva entrada.

Mobilització ciutadana
L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar fa una crida perquè tots els veïns i veïnes que puguin col·laborin en aquesta campanya. L’Ajuntament recomana aportar aliments bàsics com arròs, pasta, oli, farina, llegums cuits, llet, cacau en pols, fruita o galetes i productes d’higiene bàsica com compreses, crema hidratant, xampú, desodorants, pasta de dents o bolquers.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 08:07