Procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals adreçat a professionals de l'esport i del socorrisme

Dimarts, 18 de setembre de 2018 a les 00:00

El termini per omplir les sol·licituds de preinscripció acaba el proper 30 de setembre

Des de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar compartim amb tots vosaltres el nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals adreçades a professionals de l'esport i del socorrisme. El termini per omplir les sol·licituds acaba el proper 30 de setembre. S’adreça a professionals de l’esport i del socorrisme que vulguin obtenir una acreditació oficial per regularitzar la seva situació laboral i/o finalitzar una titulació oficial. Podran presentar-se les persones que tinguin experiència en la programació, direcció i dinamització d’activitats de condicionament físic i en la prevenció d’accidents i vigilància en l’entorn aquàtic.

Per tal d’incentivar l’acreditació i la qualificació professionals dels treballadors i treballadores, aquestes persones podran optar a ser avaluades de totes les unitats de competència incloses en els títols de d’ensenyaments professionals corresponents.

Per a qualsevol consulta o informació, cal que us adreceu a pàgina web http://acreditat.gencat.cat/ca/

Pel que fa a l'àmbit Activitats físiques i esportives i Socorrisme es convoquen 220 places. S'hi poden presentar les persones que disposin dels requisits d'experiència professional i/o formació no formal previstos en la convocatòria.

Darrera actualització: 26.10.2018 | 14:24