L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar recorda que la pernoctació d’autocaravanes no està permesa

Dimarts, 14 de de juny de 2022 a les 00:00

El consistori demana ajut als Agents Rurals per evitar que a les zones del Pla del Mas Roig i de la Creu es facin malbé els camins i els camps de l’entorn

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar recorda que la pernoctació d’autocaravanes no està permesa en tot el terme municipal. El consistori ha demanat ajut als Agents Rurals perquè reforcin la vigilància i ajudin a evitar que a les zones del Pla del Mas Roig i de la Creu es facin malbé els camins i els camps. És una àrea especialment atractiva per les vistes espectaculars a la muntanya de Montserrat.

 

L’estacionament incontrolat de les autocaravanes també obstaculitza el trànsit dels vehicles d’emergències en situacions de perill. Els accessos als entorns del Pla de Mas Roig i de la zona de la Creu compten amb una senyalització explícita en què es prohibeix la circulació, excepte per als veïns i veïnes, però malgrat tot es repeteixen les actituds incíviques.  

 

En estudi

L’Ajuntament està estudiant poder habilitar un espai d’aparcament per a les autocaravanes al municipi i oferir un nou servei a les persones que visiten tot aquest entorn. Castellbell i el Vilar treballa per promoure turísticament el municipi que compta amb una situació privilegiada i establiments turístics i de restauració de primer nivell.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 08:55