L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar millora el pati de l’Escola Jaume Balmes

Dimecres, 3 d’abril de 2024

S’ha col·locat una nova estructura de joc, una xarxa polivalent, s’han pavimentat dues noves zones de joc i s’han col·locat unes escombraries de fusta per fomentar el reciclatge a través d’una subvenció de la Generalitat

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha executat aquesta Setmana Santa unes obres de millora al pati de l’Escola Jaume Balmes. El consistori ha completat una actuació amb un pressupost de 17.200 euros que ha consistit en la col·locació d’una nova estructura de joc, la pavimentació de dues noves zones de joc, la delimitació de l’espai infantil a través d’una tanca i l’adquisició d’una xarxa polivalent per realitzar diferents esports. En paral·lel, s’han col·locat unes escombraries de fusta per fomentar el reciclatge entre els infants. L’obra ha estat finançada a través d’una subvenció de la Generalitat de Catalunya (PUOSC 2020-2024).

 

L’actuació s’ha realitzat amb la col·laboració de la comunitat educativa del centre per donar resposta a les necessitats de l’escola i ha permès als infants gaudir de totes aquestes novetats coincidint amb la represa del curs escolar.

Darrera actualització: 3.04.2024 | 15:14