L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar inicia la substitució de 108 punts de llum amb tecnologia LED

Dimarts, 16 de gener de 2024 a les 00:00

El consistori es beneficia dels ajuts de la Diputació de Barcelona amb una partida de 23.895 euros que millorarà l’eficiència energètica i la il·luminació a La Bauma, el Burés, el Baix Vilar i el pont de FGC al Raval del Jordi

Castellbell i el Vilar ha començat aquesta setmana les tasques de substitució de 108 punts de llum al municipi amb tecnologia LED. En concret, els operaris han començat a La Bauma i continuaran al Burés, al Baix Vilar i al pont de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya al Raval del Jordi durant els pròxims dies. L’actuació permetrà reforçar la il·luminació i comptar amb la darrera tecnologia que és més eficient.

 

Suport de la Diputació de Barcelona

La instal·lació dels nous punts d’il·luminació s’emmarca en els ajuts de la Diputació de Barcelona i té un pressupost de 23.985 euros. Han estat adquirits a través de la compra agregada de l’Associació Catalana de Municipis i la instal·lació va a càrrec de l’empresa gestora de l’enllumenat públic del municipi.

 

La mesura s’emmarca en la millora de l’eficiència energètica del serveis públics del municipi que és una de les prioritats de l’equip de Govern. El consistori prioritzarà més accions per corregir les mancances actuals de l’enllumenat públic i de les instal·lacions municipals en matèria d’eficiència energètica.  

 

Darrera actualització: 16.01.2024 | 14:37