L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar actualitza les tarifes de l’escola bressol municipal ‘Colors’ que es mantenien congelades des de l’any 2013

Dimarts, 16 d’abril de 2024

La quota mensual augmentarà 15 euros a partir del curs vinent, mentre que s’introdueixen bonificacions d’entre un 50 i un 100% per a les famílies nombroses i monoparentals

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha aprovat aquest dimarts l’actualització de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa de prestació del servei de l’escola bressol municipal Colors. A partir del pròxim curs 24-25, el consistori augmentarà la quota mensual en 15 euros i la nova tarifa passarà a ser de 175 euros (jornada completa) i de 120 euros (mitja jornada de matí o de tarda). L’Ajuntament també inclourà un suplement de 35 euros mensuals per a totes les famílies que facin ús del servei d’acollida, de 8 a 9 del matí, mentre que el menú diari tindrà un augment d’un euro. L’actualització de les taxes també respon a la incorporació d’una nova educadora a l’equip de l’escola a partir de setembre.

 

El consistori s’ha vist obligat a actualitzar una ordenança que mantenia els mateixos preus des de l’any 2013 i, d’aquesta manera, es té en compte l’encariment de costos dels darrers anys. Del cost total que suposa l’escolarització d’un infant a la llar d’infants municipal, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar assumeix el 49% del cost, la Generalitat el 28% i les famílies el 21% restant. Malgrat l’augment de preus, el centre continua essent una de les escoles bressol més econòmiques de la comarca.   

 

Noves bonificacions

En paral·lel, l’Ajuntament introdueix noves bonificacions a l’ordenança amb una bonificació del 100% per a totes les famílies nombroses i monoparentals de caràcter especial i un descompte del 50% per a les famílies nombroses i monoparentals ordinàries.

Darrera actualització: 16.04.2024 | 13:15