La rua de Carnestoltes arribarà el dissabte 25 de febrer

Divendres, 17 de febrer de 2023 a les 00:00

El recorregut sortirà des de davant de l'escola Jaume Balmes i travessarà el carrer de Joaquim Borràs fins a l'aparcament de les antigues galeries del Borràs

Castellbell i el Vilar ultima els preparatius de la Festa de Carnestoltes que se celebrarà el dissabte 25 de febrer. La rua, que començarà a les 16.00 hores des de davant de l'escola Jaume Balmes, travessarà el carrer Joaquim Borràs fins a acabar a l'aparcament de les antigues galeries del Borràs. La cercavila estarà presidida pel Rei Carnestoltes, que estarà acompanyat per la companyia Més Tumàcat, les batucades Batrakes i el grup de diables Els Resistents. 

 

Inscripció prèvia

Les inscripcions per participar a la rua es poden fer clicant aquí o bé el mateix dissabte a les 14.00 hores al punt d'inici del recorregut. La inscripció és obligatòria únicament per als grups de cinc o més persones i per a les carrosses. Totes les persones inscrites hauran de recollir el seu dorsal dissabte a partir de les 15.30 hores davant de l'escola. El lliurament de premis i la festa final fins a les 22.00 hores serà a l'aparcament de les antigues galeries del Borràs. Hi haurà tres premis per als grups, un premi especial carrossa i dos premis especials del jurat. 

 

Carrosses

L'Ajuntament subratlla que totes les persones conductores de les carrosses caldrà que signin una declaració jurada en què confirmin que tant el vehicle com el remolc tenen la ITV al dia i disposen d'assegurança. Caldrà posar a disposició de l'organització la documentació del vehicle i del remolc i complir amb totes les mesures i normatives aplicables. Us podeu descarregar la declaració jurada al document que us compartim. 

Darrera actualització: 22.02.2023 | 14:59