La III Cursa i Caminada Contra el Càncer de Castellbell i el Vilar se celebrarà el 15 d’octubre

Diumenge, 17 de setembre de 2023 a les 00:00

Les inscripcions per seguir el recorregut de la Ruta del Romànic Montserratí estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament

La III Cursa i Caminada Contra el Càncer de Castellbell i el Vilar se celebrarà aquest any el diumenge 15 d’octubre amb un recorregut de set quilòmetres que resseguirà la Ruta del Romànic Montserratí. L’activitat, que ajudarà a recollir fons per a la investigació de la malaltia, es podrà fer caminant o corrent i té un caràcter popular. La sortida es farà des del nucli de Sant Cristòfol a les 8.30 hores. 

 

Inscripcions obertes
Les inscripcions per participar en aquesta activitat ja estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar. Tenen un preu de deu euros i totes les persones participants rebran una camiseta tècnica. La samarreta es podrà recollir a partir del 9 d’octubre a l’Ajuntament.

La prova, organitzada per l’Associació Contra el Càncer a Castellbell i el Vilar i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar compta amb el patrocini de les empreses Juan i Juan i AgroServeis Catalunya, la col·laboració de BonÀrea i Solan de Cabras i el suport de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. 
 

Darrera actualització: 18.09.2023 | 14:01