Entrades a la venda per a l'experiència Pla de Lluna 2023

Dimarts, 6 de juny de 2023 a les 00:00

El concert amb tast de productes del terriori torna al Pla del Masroig el primer dilluns de juliol

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar posa a la venda les entrades per assistir a l'experiència Pla de Lluna 2023. Es tracta d'un esdeveniment de petit format amb aforament limitat, que es porta a terme en el bell mig de la natura, en la ruta del Camí Ignasià i de les tres esglèsies del Romànic Montserratí, en l'indret anomenat Racó de Cal Macari en el Pla del Masroig a Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar. Es un acte que es porta a terme la nit de lluna plena de juliol, perquè en aquest punt on posem l'escenari tenim com a teló de fons la cara nord de la Muntanya de Montserrat en el punt més proper de poder observar-la d'extrem a extrem. La sortida de lluna plena és espectacular i molt més si ho podem veure tot escoltant el Clar de Lluna de Beethoven i Debussy.

Es demana el màxim respecte en cuidar l'entorn, s'aparca a uns 600 metres del lloc i l'entrada dona dret a una llesca de pa amb tomàquet amb embotit i una copa de vi (que t'emportes de regal) o bé un refresc. Hi ha l'opció superreduïda de gaudir d'un TAST IDÍL·LIC, guiat pel sommelier Josep Belmonte que ha escollit els vins más emblemàtics de la DO Pla de Bages,  maridats amb uns formatges artesans de la zona.

 

Mercat de productes locals

Hi haura un petit mercat de productes locals. El ressopó, el tast, passejar pel petit mercat i l'entorn s'inicia a les 20.30 fins les 22.00. El plat fort comença a les 22.00 amb l'actuació dels joves artistes que persegueixen els seus somnis i ho fan amb els valors tradicionals de l'entorn on estarem, on mil·lenariament ha estat cultivat, amb molt de treball, esforç, constància, esperances, desenganys però sempre amb l'il·lusió d'assolir el destí anhelat.

 

Músics protagonistes

Arnau Ferrer. Pianista, compositor i arranjador castellvilarenc. Format en piano clàssic i arranjador per a obres corals arreu de Catalunya. Sempre porta una llibreta de pentagrames al damunt perquè no se li escapi res. Beu d'influències del clàssic, el folk i el teatre musical.

Anna Ferrer. Aquesta jove berguedana, pianista i cantant, ha decidit recuperar temes d'aquells que ens fan mirar enrere. Per això ha creat la petita formació Trending Covers (amb Marc Piera, Ricard Garcia i Gerard Medi) amb qui compartiran melodies dels records en viu davant la muntanya de Montserrat.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 13:54