El pressupost de la Generalitat inclou la redacció del projecte per construir el nou institut de Castellbell i el Vilar

Divendres, 3 de febrer de 2023 a les 00:00

El consistori va fer efectiva l’any passat la cessió dels terrenys de la Vall de Montserrat per facilitar que el Departament d’Educació pugui construir el nou equipament

El pressupost de la Generalitat de Catalunya per a aquest any 2023 inclou en l’apartat d’inversions la redacció del projecte per construir el nou institut de Castellbell i el Vilar. Aquesta és una demanda històrica del municipi que, en aquest sentit, l’any passat va fer efectiva la cessió dels terrenys de propietat municipal de la Vall de Montserrat de 9.000 m2 al Departament d’Educació per facilitar la construcció de l’equipament.

 

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar celebra que el pressupost de la Generalitat inclogui la partida per redactar el projecte les obres del qual s’haurien d’executar l’any vinent amb l’objectiu que estigui a punt coincidint amb l’inici de curs 2025-2026. Des de l’any 2009 l’institut de Castellbell i el Vilar, que també dona servei a l’alumnat de Monistrol de Montserrat i de Marganell fins a 4t d’ESO, funciona ens uns mòduls prefabricats al nucli del Borràs.

Darrera actualització: 03.02.2023 | 11:04