El fenomen natural ‘Flor de Sol’ es consolida a Castellbell i el Vilar i atreu més de 1.500 persones aquest cap de setmana

Dilluns, 19 de febrer de 2024 a les 00:00

El seguiment de la posta des del nucli del Vilar és tot un èxit amb una gran afluència de públic dissabte a la tarda

La meteorologia ha acompanyat i ha permès observar amb tot detall l’espectacular fenomen natural Flor de Sol aquest cap de setmana a Castellbell i el Vilar. Més de 1.500 persones han seguit la posta de sol a través de la Roca Foradada de Montserrat en un entorn incomparable com és el nucli del Vilar. Dissabte i diumenge a la tarda el seguiment del fenomen natural ha reunit un nombrós públic que ha pogut gaudir també del mercat de productes agroalimentaris de proximitat, del tast de productes acompanyats dels vins de la DO Pla de Bages i d’una exposició fotogràfica a l’interior de l’església del Vilar. Dissabte, el fotògraf Jaume Morera va ser protagonista amb una xerrada en què explicava els trucs per obtenir fotos de qualitat i captar amb precisió el fenomen natural. 

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar fa un balanç positiu d’un esdeveniment únic i molt especial que es repeteix cada febrer, que continua creixent i que atrau el públic aficionat a la fotografia i als fenòmens naturals. El consistori agraeix públicament la complicitat de totes les persones que han fet possible l’edició de 2024 de Flor de Sol, la participació dels paradistes que han presentat l’oferta de productes del territori i la col·laboració del celler Artium, del fotògraf Jaume Morera, de la parròquia de Santa Maria del Vilar, del grup de voluntaris de Protecció Civil, de la Guàrdia Municipal i de tot el personal de l’ajuntament. 

Darrera actualització: 19.02.2024 | 10:19