El concert ‘Pla de Lluna al Camí Ignasià’ se celebrarà la nit del 13 de juliol al pla del Mas-Roig

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 00:00

Coincidint amb la lluna plena de juliol, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar organitza la segona edició d’una experiència musical i vital que aquest any té com a protagonistes els joves músics Roger Mensa i Laura Poulain

La nit del dimecres 13 de juliol hi haurà lluna plena. Coincidint amb aquest moment, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar programa la segona edició del concert Pla de Lluna al Camí Ignasià al pla del Mas-Roig, al nucli de Sant Cristòfol. Aquesta proposta artística és única i singular per l’emplaçament, als peus de la muntanya de Montserrat, i per l’ànima que traspua, a través del simbolisme de la lluna. A més, també posa en valor el territori i tot l’entorn que pertany al Geoparc de la Catalunya Central i que, en aquets sentit, ha estrenat aquesta primavera les caminades del Geoparc. Més enllà de conèixer l’entorn, es pretén crear consciència de la importància de respectar-los. El nucli de Sant Cristòfol és un dels punts del recorregut de la primera caminada del Geoparc que ressegueix la ruta del Romànic Montserratí.

 

El concert començarà amb la interpretació de la peça Clar de Lluna de Beethoven. L’escenari i el moment faran possible gaudir d’una experiència musical a camp obert amb unes vistes impressionants a la muntanya de Montserrat i amb la il·luminació subtil de la lluna plena.

 

Músics joves

El concert, que es va estrenar amb èxit l’any passat i es vol consolidar com una de les propostes musicals d’estiu de referència a la comarca, dona protagonisme als joves músics talents del territori. Aquest any actuaran Roger Mensa, jove pianista de Sant Fruitós de Bages, i Laura Poulain, jove promesa cantautora de Manresa. Mensa és a punt d’accedir al Grau Superior de Música del Liceu i ofereix peces clàssiques i música contemporània. Per la seva part, Poulain compta amb una gran sensibilitat i la seva veu la converteix en una de les joves promeses del panorama català.

 

 Entrades a la venda i tast de producte

Les entrades per al concert es poden adquirir a través d’internet al portal entrapolis de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar a un preu de 10 euros. L’experiència inclou el concert i un tast de producte local acompanyat d’una copa de vi a l’espai Barraca de vinya. Els infants i joves d’entre 6 a 17 anys podran gaudir del tast i un refresc a un preu de 8 euros, mentre que els nens i nenes de fins a cinc anys tindran l’entrada gratuïta. El tast començarà a les 20.30 hores com a prèvia del concert que es podrà seguir a partir de les 22 hores.

Darrera actualització: 01.07.2022 | 09:24