El concert conjunt de la Capella de Música Burés i el Cor de Cambra de la Federació Catalana d’Entitats Corals tancarà la commemoració de l’any Francesc Vila

Dimecres, 25 de gener de 2023 a les 00:00

Prop d’una seixantena de cantaires homenatjaran el mestre i músic castellvilarenc en el marc dels actes commemoratius del centenari del seu naixement

Castellbell i el Vilar prepara els detalls del tancament dels actes commemoratius del centenari del naixement del compositor, músic, mestre i pedagog Francesc Vila, nascut al municipi l’any 1922. La commemoració de l'any Vila ha estat un treball conjunt dels Ajuntaments de Castellbell i el Vilar i Sant Vicenç de Castellet La cloenda serà en forma de concert i estarà protagonitzat per la Capella de Música Burés i el Cor de Cambra de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC). Una trentena de cantaires de la Capella de Música Burés interpretarà les cançons més conegudes per als veïns i veïnes de Castellbell i el Vilar, mentre que els membres de la FCEC cantaran les peces més populars. El cor de la FCEC es va estrenar a l'estiu i està format per cantaires de les corals d’arreu de Catalunya. 

 

El concert es farà el diumenge 12 de febrer a les 6 de la tarda al Casino Burés amb l’entrada gratuïta. La peça final del concert comptarà amb la participació conjunta dels cantaires de la Capella de Música Burés i del Cor de Cambra de la Federació Catalana d’Entitats Corals.

 

Exposició monogràfica

El concert anirà precedit de la programació de l'exposició monogràfica que recorda la trajectòria del músic castellvilarenc amb una mostra de la seva obra, fotografies, objectes i quadres, que també divulgaran la seva obra com a pintor. La mostra quedarà exposada al vestíbul de Cant Burés i s’estrenarà a dos quarts de sis de la tarda.

Darrera actualització: 26.01.2023 | 11:31