Concurs de fotografia 'Flor de sol'

Dimarts, 8 de de febrer de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar promou que les persones aficionades a la fotografia participin d'aquesta iniciativa que capturarà la posta de sol a través de la Roca Foradada de Montserrat

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar organitza un concurs de fotografia amb motiu del fenomen natural Flor de Sol que es pot observar aquest mes de febrer. La iniciativa pretén que totes les persones aficionades a la natura, la muntanya, l'astronomia i la fotografia captin la posta de sol a través de la Roca Forada de Montserrat fins al 25 de febrer.

 

Requisits

Els participants hauran d'enviar una fotografia única indicant el nom i cognoms, el telèfon de contacte, el correu electrònic, la data, l'hora i el lloc des d'on s'ha fet la fotografia i una declaració especificant que es vol participar del concurs. Les imatges s'hauran de fer del 14 al 24 de febrer coincidint amb les dates en què es pot observar aquest fenomen natural únic. Les fotografies, en format jpg, una mida màxima de 2.500 píxels i l'opció d'afegir un petit retoc fotogràfic, s'hauran d'enviar a través de wetransfer al correu electrònic granadosfm@castellbellielvilar.cat. Per poder recollir el premi, les persones guanyadores hauran d’estar al corrent de les obligacions tributàries i la Seguretat Social. No obstant, quan el beneficiari no estigui obligat a presentar les declaracions o documents en matèria tributària i de seguretat social, el seu compliment s’acreditarà mitjançant declaració responsable. Així mateix, i en el seu cas, també caldrà que el sol·licitant presenti una declaració responsable manifestant si es dedueix o no l’IVA que grava l’import de les actuacions subvencionades. Finalment, el sol·licitant no haurà de tenir cap deute amb l’Ajuntament. El fet de participar al concurs suposarà la cessió dels drets de les imatges a l'Ajuntament.

 

Premis

1r Premi: Descompte de 100 euros per a la contractació d’una estada en una casa d’us turístic de Castellbell i el Vilar.

2n Premi: Descompte de 75€ per a un àpat a un restaurant del municipi.

3r Premi: Un lot de productes dels elaboradors del municipi per valor de 50 euros.

Darrera actualització: 08.02.2022 | 13:27