Commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 00:00

El municipi programa un seminari d’autoprotecció i seguretat femenina, muntarà punt lila coincidint amb el mercat setmanal, organitza un taller de gestió emocional i benestar i es farà la lectura del manifest reivindicatiu

Castellbell i el Vilar commemora el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones aquest mes de novembre. En el marc de la campanya L’amor no mata, que promou el Consell Comarcal del Bages, el municipi ha programat tot d’activitats reivindicatives al voltant de la jornada del 25 de novembre.

 

Els actes començaran dissabte amb una nova edició del seminari d’autoprotecció i seguretat femenina a càrrec del Grup d’Acció Solidària, mentre que dimecres, coincidint amb el mercat municipal, es muntarà un punt lila informatiu per reivindicar l’eliminació de la violència contra les dones durant tot el matí.

 

Taller i lectura del manifest

Coincidint amb la jornada del 25 de novembre, es farà una concentració davant de l’Ajuntament a partir de les 19 hores que inclourà la lectura del manifest del 25N. Finalment, a partir de les 16 hores es farà un taller en què Paqui Borjas donarà les eines per a la gestió emocional i el benestar.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 11:59