Castellbell reflexionarà sobre l’eficiència energètica dels vehicles nous en la quarta trobada de networking a Can Padró

Dilluns, 8 d'octubre de 2018 a les 23:55

La jornada gratuïta se celebrarà el proper 26 d’octubre i comptarà amb la presència de 200 inscrits en representació del teixit econòmic, polític i social del territori

 La quarta edició de la sessió Networking APAE & Castellbell i el Vilar girarà al voltant del futur energètic dels vehicles nous, híbrids i elèctrics el proper 26 d’octubre al circuit de Can Padró. La jornada lúdica reunirà unes 200 persones representants del teixit econòmic, polític i social del territori i seguirà el fil conductor L’eficiència energètica i el CO2 en el futur dels nous vehicles, híbrids i elèctrics.

La sessió programarà una taula rodona en què es debatrà com afectaran els canvis que està vivint el sector de l’automoció en aspectes quotidians de les persones i les empreses com poden ser la mobilitat, el treball, etc. La jornada reservarà un espai de networking per fomentar el coneixement de les empreses participants, inclourà experiències de conducció de diferents vehicles elèctrics i híbrids i exhibicions de cotxes de competició al propi circuit de Can Padró.

Inscripcions obertes
Les inscripcions són gratuïtes i s’han de confirmar a través del correu electrònic ‘’ o bé trucant al Servei d’Empresa i Ocupació de Castellbell i el Vilar (93 828 38 62).

La jornada és organitzada des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar i l’entitat APAE (Asociación de Profesionales Autónomos y Empresas).

Representació institucional i empresarial
Han confirmat la seva assistència la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat, Mercè Rius, el president de la Cambra de Girona, Domènec Espadalé, els diputats al Parlament de Catalunya, Jordi Munell i Eusebi Campdepadrós, i l’exconseller de la Generalitat i president de TRAM, Felip Puig, entre d’altres personalitats. També participaran el cònsol general adjunt de la República Federal d'Alemanya, Theodor Proffe, i el representant del Consolat d'Àustria, Andreas Schmid.

A nivell territorial, seran a la jornada l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps i el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Bages i alcalde de Callús, Joan Badia.

Darrera actualització: 30.10.2018 | 08:02