Castellbell i el Vilar trasllada la rua de Carnestoltes als actes d’agost de la Festa Major

Dimarts, 22 de de febrer de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament fa una crida al conjunt de veïns i veïnes perquè comencin a preparar una rua boja a l’agost i deixa uns mesos de marge perquè la situació de pandèmia millori de manera clara

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha decidit aplaçar a l’estiu la celebració de Carnestoltes. La tradicional rua, que s’havia de celebrar el primer cap de setmana de març, ha estat aplaçada fins al mes d’agost i s’afegirà als actes de la Festa Major d’Estiu. El consistori fa una crida al conjunt de veïns i veïnes perquè comencin a preparar els detalls d’una rua boja que es pretén que sigui molt popular.

 

Es manté el Carnestoltes infantil

Les activitats de Carnestoltes aquest mes de febrer a Castellbell i el Vilar quedaran limitades a l’oferta dels centres educatius. Divendres al matí l’alumnat de l’Escola Jaume Balmes participarà de la rua infantil i les activitats programades al centre.

 

Mantenir la prudència

El consistori ha preferit mantenir la prudència i evitar aglomeracions en un context de pandèmia que encara obliga a mantenir precaucions i evitar sobrecarregar el sistema sanitari i els seus professionals. L’Ajuntament confia que la situació millorarà de manera notable els pròxims mesos i permetrà celebrar la rua de Carnestoltes com cal a l’estiu.

Darrera actualització: 22.02.2022 | 10:50