Castellbell i el Vilar rep una cinquantena de propostes per al Pressupost Participatiu dotat amb 50.000 euros

Dimarts, 9 d'octubre de 2018 a les 00:00

Les propostes s’analitzaran tècnicament per garantir-ne la seva viabilitat i se sotmetran a votació popular al novembre

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha rebut una cinquantena de propostes per al Pressupost Participatiu 2018 que compta amb una dotació econòmica de 50.000 euros. La majoria de les idees aportades pels veïns i veïnes durant els darrers mesos fan referència a millores a la via pública i a fer realitat nous equipaments i serveis.

Es tracta de la primera experiència de pressupost participatiu a Castellbell i el Vilar en una iniciativa que l’alcaldessa Montserrat Badia valora “positivament tenint en compte la bona resposta obtinguda per part dels veïns i veïnes”, fet que posa de relleu “la implicació i la responsabilitat de tots els participants”.

Propers passos
Les propostes recollides se sotmetran a una anàlisi tècnica per part dels responsables tècnics del consistori que avaluaran que les idees s’ajustin als requisits del pressupost participatiu. Es tindrà en compte que les aportacions tinguin un pressupost màxim de 50.000 euros, que tinguin relació amb l’espai públic i/o la millora dels equipaments municipals, que cobreixin una necessitat determinada, que siguin d’interès general i que compleixin amb la normativa vigent. Un cop feta la tria final de les aportacions se sotmetran a votació popular durant el proper mes de novembre. L’Ajuntament confia a poder iniciar l’execució de la idea guanyadora abans que finalitzi l’any.

Darrera actualització: 30.10.2018 | 08:04