Castellbell i el Vilar recupera la tradicional Cavalcada de Reis

Dimecres, 4 de gener de 2023 a les 00:00

La comitiva sortirà puntual  les 18 hores des del castell amb els focs artificials i s’aturarà al Burés, al Borràs i a La Bauma

Castellbell i el Vilar recupera la tradicional Cavalcada de Reis aquest dijous amb un recorregut que sortirà puntual des de la baixada del Castell a les 18 hores i tindrà aturades als nuclis del Burés, Borràs i La Bauma. La Cavalcada, amb més de 100 anys d’història al municipi, avançarà uns minuts la sortida per fer més àgil tot el trajecte.

 

Tres aturades

Els nens i nenes podran seguir el pas de Ses Majestats Els Reis d’Orient i rebre els regals de manera personalitzada als tres punts del recorregut (Casino Burés, Església del Borràs i al campament de La Bauma). Totes les famílies que s’hagin inscrit prèviament podran rebre els regals de Melcior, Gaspar i Baltasar de manera personalitzada.

 

La comitiva acabarà el seu recorregut a les 21.30 a La Bauma en un espai tematitzat en forma de campament en què hi haurà animació, pessebre i una oferta gastronòmica amb dolços, pastes, xocolata i te. L’organització de la Cavalcada va a càrrec de l’entitat Amics dels Reis de Castellbell i el Vilar i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

 

Pel que fa a la mobilitat, la travessera c-1411A quedarà afectada amb talls intermitents de trànsit de les 17.45 hores fins a mitjanit.

Darrera actualització: 04.01.2023 | 13:48