Castellbell i el Vilar recull 574 quilos de residus a la llera del Llobregat en el marc de l’acció del ‘Clean Up Day’

Dilluns, 23 de de maig de 2022 a les 00:00

Més de 125 alumnes de l’Institut Bages Sud i de l’escola Jaume Balmes fan possible una acció que divulga la importància de tenir cura del medi natural

Castellbell i el Vilar ha participat amb èxit aquest mes de maig al Clean Up Day, organitzat per Agbar i les àrees d’Educació i Medi Ambient de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, amb la voluntat de fer difusió de la importància de tenir cura de l’entorn natural del municipi. Més de 125 alumnes de l’Institut Bages Sud i de l’escola Jaume Balmes han participat d’una activitat de neteja a la llera del Llobregat al seu pas pel nucli de La Bauma. Gràcies a la col·laboració d’infants i joves s’han aconseguit recollir més de 574 quilos de residus de tot aquest entorn natural, dels quals 77 es corresponen a envasos, 20 han estat de vidre, 15 de paper i cartró i 462 de runa, ferralla i pneumàtics, entre d’altres. L'Ajuntament vol agrair la col·laboració d'Agbar i la implicació de totes les persones participants. 

 

Taller

En el marc de les activitats del Clean Up Day també s’ha organitzat amb èxit un taller per aprendre a decorar una torreta de fusta amb la participació d’una dotzena d’assistents que van tenir com a obsequi diferents plantes de jardí (petúnies, begònies i alegries).

Darrera actualització: 23.05.2022 | 17:12