Castellbell i el Vilar programa la Fira de Sant Jordi a la plaça Barcelona

Dimecres, 17 d’abril de 2024

Durant tot el dia hi haurà parades de roses i llibres, tallers familiars, poemes, música, teatre i animació

Castellbell i el Vilar prepara una extensa oferta cultural en el marc de la diada de Sant Jordi dimarts de la setmana vinent. Coincidint amb la jornada del 23 d’abril la Fira de Sant Jordi tornarà a ocupar la plaça Barcelona durant tot el dia. Les tradicionals parades de roses i de llibres es completaran amb una àmplia programació a la tarda que inclourà tallers de roses i punts de llibre, recital de poemes, música i micro teatre, a càrrec de La Troca.

 

Contes i teatre infantil, al matí

La Marató de Contes tornarà a la plaça a les 10 i a les 11 del matí amb l’assistència com a públic dels infants del poble. La companyia Ai Carai oferirà els espectacles El Pacte del Foc a la mateixa plaça, mentre que portaran el muntatge El desordre monstruós al Centre Geriàtric del Bages i L’Atac del Drac a l’escola Jaume Balmes adreçat a l’alumnat més infantil.

 

Més teatre

En el marc dels actes de Sant Jordi, l’alumnat de 6è de primària de l’escola Jaume Balmes i de 1r d’ESO de l’Institut Bages Sud preparen unes representacions teatrals per als dies 26 i 29 d’abril al Casino Burés adreçades als seus companys i companyes d’aula.

Darrera actualització: 17.04.2024 | 14:51