Castellbell i el Vilar potencia el recorregut curt de la Marxa del Pelegrí amb un servei d’autobús gratuït

Dimarts, 28 de de setembre de 2021 a les 00:00

El recorregut del Camí Ignasià des de Montserrat fins a Sant Cristòfol de vuit quilòmetres tindrà continuïtat amb un trasllat amb autobús fins a la capital del Bages

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar potencia el recorregut curt de la Marxa del Pelegrí, que se celebrarà el primer diumenge d’octubre, amb un servei d’autobús gratuït. El tram curt del Camí Ignasià des de Montserrat fins a Sant Cristòfol, de vuit quilòmetres i amb unes vistes espectaculars de tot el massís, tindrà continuïtat amb l’opció d’un servei de bus gratuït fins a la capital del Bages. A Sant Cristòfol, tots els participants de la marxa podran gaudir de l’esmorzar de la Marxa del Pelegrí i de la Fira del Montserratí.

 

Més comoditat

Un cop es reprengui l’itinerari a peu fins a Manresa a mig matí, totes les persones que desitgin acabar el recorregut a Sant Cristòfol podran fer ús de l’autobús gratuït. El servei els traslladarà fins a Manresa i també farà parada als nuclis del Burés i del Borràs. Una opció molt recomanable per als veïns i veïnes de Castellbell i el Vilar que prefereixin fer el tram curt i acabar la Marxa del Pelegrí al municipi sense desplaçar-se fins a Manresa.

 

Informació i inscripcions

Les inscripcions per a la Marxa del Pelegrí s’han de fer telemàticament a través de la pàgina web manresa2022.cat en què es podrà escollir la modalitat i el recorregut preferit.

Darrera actualització: 28.09.2021 | 11:25