Castellbell i el Vilar participa a la Fira Mediterrània amb dues caminades espirituals

Dimarts, 25 de setembre de 2018 a les 00:00

El municipi serà punt d’arribada i punt de sortida dels itineraris gratuïts ‘El Pas per la Pau’ que proposa l’artista Ada Vilaró

Castellbell i el Vilar participarà a la Fira Mediterrània amb dues caminades espirituals. La mostra, que se celebrarà a la capital del Bages la setmana vinent, programarà al municipi l’activitat El Pas per la Pau els dies 1 i 2 d’octubre. La primera proposta serà una caminada silenciosa i espiritual que sortirà del Pont de Vilomara amb destinació a Castellbell i el Vilar amb l’objectiu de despertar consciències i fer visible que no tot el que ens envolta porta la pau. Per això, l’artista creadora d’aquesta activitat, Ada Vilaró, pretén fer sentir als participants els camins de l’ exili, de les arrels i dels desarrelaments, del lloc de pèrdua i de l’esperança dels desplaçaments i fugides a tots els participants.

Punt d’arribada
A l’arribar a Castellbell i el Vilar s’ha programat una actuació a la plaça Lluís Companys, al barri del Burés, a les 17.30 on es podrà veure l’obra Paraules per la pau de l’artista Ada Vilaró. Es tracta d’un espectacle visual, sonor i poètic molt prometedor després de l’èxit aconseguit per l’artista l’any 2015 a Manresa.

Segona caminada
La segona caminada serà l’endemà dimarts 2 d’octubre. L’itinerari sortirà de Castellbell i el Vilar a les 9.30 fins arribar a Montserrat. A l’arribada es tornarà a repetir l’ espectacle d’Ada Vilaró a la Plaça dels Apòstols, un indret privilegiat per acabar de connectar amb un mateix. 

Les activitats seran gratuïtes i es recomana portar esmorzar, aigua, dinar, protecció solar i roba còmode. Per a més informació podeu visitar la pàgina web de l’Ada Vilaró o bé la pàgina web de la Fira Mediterrània.
 

Darrera actualització: 26.10.2018 | 14:28