Castellbell i el Vilar multiplica els actes per celebrar la Castanyada

Divendres, 28 d'octubre de 2022 a les 00:00

La nit de dilluns es programarà la Castanyada tradicional a la plaça Lluís Companys, mentre que a Cant Burés hi haurà la festa de Halloween amb música del DJ JuanK

Castellbell i el Vilar multiplica els actes per celebrar la Castanyada amb propostes que combinen tradició i modernitat. La plaça Lluís Companys, al Burés, serà l’epicentre de la festa de la Castanyada dilluns al vespre amb castanyes , pastes i còctel de cava per a tothom. L’organització anirà a càrrec de l’Associació de Fills i Amics del Burés amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.

 

Disfresses de Halloween

L’equipament de Cant Burés acollirà la festa de Halloween en què es fa una crida perquè totes les persones assistents vinguin disfressades amb els vestits més terrorífics. La vetllada començarà a les 11 de la nit, comptarà amb la música del DJ JuanK, hi haurà servei de bar i l’entrada serà gratuïta.

 

En paral·lel, s’organitzen altres actes de Castanyada en què destaquen els actes al Centre d’Amistat, la festa a l’escola Jaume Balmes aquest divendres a la tarda i el berenar al Casal del Pensionista dilluns a la tarda.  

Darrera actualització: 28.10.2022 | 12:30