Castellbell i el Vilar estrena una nova senyalització per posar en valor l’itinerari natural del Meandre del Llobregat

Dijous, 15 de juny de 2023 a les 00:00

El recorregut compta amb nous plafons informatius amb les característiques de la flora i la fauna de l’entorn i també s’assenyalen els miradors fotogràfics

Un recorregut amb la participació de l’alumnat de l’Escola Jaume Balmes i del grup de caminades saludables del municipi ha estrenat aquest matí la nova senyalització del Meandre de Castellbell i el Vilar. L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona en una actuació amb un pressupost de 7.000 euros per renovar els cartells informatius d’aquest recorregut natural que transcorre resseguint el riu Llobregat al seu pas pel municipi. L’entorn disposa d’un important patrimoni natural amb bosc de ribera i fauna pròpia en què destaquen exemplars d’ocells de valor com poden ser bernats pescadors o un mussol duc, de grans dimensions.

 

Paisatges de postal i observatori d’ocells

En el marc de l’actuació feta també s’han senyalitzat aquells espais que funcionen com a miradors fotogràfics i també l’observatori d’ocells des d’on es poden veure diferents aus.

 

L’Ajuntament també ha reforçat la senyalització per arribar a l’espai d’aparcament per a vehicles l’accés del qual es fa pel camí que porta fins al castell de Castellbell i el Vilar i que és previst que s’adeqüi per als turismes.

Darrera actualització: 15.06.2023 | 11:38