Castellbell i el Vilar es prepara per observar el fenomen natural ‘Flor de Sol’ el cap de setmana del 17 i 18 de febrer

Dimarts, 6 de febrer de 2024 a les 00:00

L’espectacular posta de sol a través de la Roca Foradada de Montserrat es podrà veure un any més des del nucli del Vilar amb activitats divulgatives i gastronòmiques

Castellbell i el Vilar es prepara per observar el fenomen natural Flor de Sol que aquest any tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de febrer. El nucli del Vilar esdevindrà, un any més, un punt estratègic i privilegiat per poder seguir la posta de sol a través de la Roca Foradada de Montserrat. El moment és únic i molt especial i cada any reuneix centenars d’aficionats a la fotografia i els fenòmens naturals vinguts d’arreu.

 

Activitats complementàries i pack turístic

El fenomen Flor de Sol es podrà seguir des de la plaça de l’església de Santa Maria del Vilar. Hi haurà una fira de productes locals, tastos de formatges maridats amb una copa de vi i també es comptarà amb un servei de bar. En paral·lel, es programaran les exposicions fotogràfiques La cara Nord i Flor de Sol. Durant els dos dies també s’oferirà la xerrada del fotògraf Jaume Morera Barreda a l’interior de l’església del Vilar que explicarà les claus per captar el fenomen natural amb l’ajut d’una càmera fotogràfica. Morera va ser el guanyador del primera concurs fotogràfic Flor de Sol fa dos anys.

 

Una de les novetats d’aquesta edició serà el pack turístic per afavorir una experiència total a les persones que vulguin gaudir el fenomen natural. S’oferiran experiències que inclouran una estada d’una nit a l’allotjament rural Ca La Julita i un sopar al restaurant Can Ferreroles Nou. Totes les persones interessades amb aquest pack turístic han de contactar amb l’establiment Ca La Julita.

 

Concurs de fotografia

Consulteu les bases del concurs de fotografia a través del document que us adjuntem en format pdf. 

Darrera actualització: 12.02.2024 | 12:19