Castellbell i el Vilar encén el Nadal amb la inauguració del pessebre monumental i un espectacle amb les entitats locals

Divendres, 26 de de novembre de 2021 a les 00:00

El 10 de desembre a la Plaça Lluís Companys amb sorpreses, mercat nadalenc, torrons i moscatell

Castellbell i el Vilar encén el Nadal el divendres 10 de desembre amb un espectacle nadalenc a la Plaça Lluís Companys que comptarà amb una àmplia participació de les entitats culturals del municipi. L’Escola de Ballet Margarita Camps, l’Agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar, els Gegants de Castellbell i el Vilar, el grup de hip hop de l’escola Jaume Balmes, la coral infantil La Formiga, la Capella de Música Burés, el Cor Nou Horitzó i el Xivarri Graller actuaran a la Plaça Lluís Companys. L’Associació Fills i Amics del Burés col·laboraran amb l’acte.

 

Sorpreses i mercat nadalenc

L’espectacle a la Plaça Lluís Companys inclourà sorpreses, torrons i moscatell i també un mercat de Nadal. En paral·lel, hi haurà un espai d’aparcament gratuït.

 

Pessebre monumental

El mateix divendres a partir de les 6 de la tarda s’inaugurarà el pessebre monumental a l’Espai Cant Burés. L’encesa del Nadal serà el tret de sortida a la programació de festes que organitza l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 10:13