Castellbell i el Vilar compta amb un nou vehicle per a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament fa el lliurament del vehicle, que té capacitat per a cinc persones voluntàries i està equipat per actuar en situacions d’emergència i de prevenció

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha lliurat a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil les claus d’un nou vehicle tot terreny que reforça la tasca de l’entitat en situacions d’emergència i de prevenció. El vehicle, amb capacitat per a cinc persones, està equipat amb tots els dispositius necessaris de seguretat i prevenció i serà una eina molt útil per a l’entitat de Protecció Civil.

 

Les gestions fetes per part de l’Ajuntament amb la Diputació de Barcelona han fet possible la donació d’aquest vehicle que substitueix l’antiga ambulància que fins ara utilitzava l’entitat per a les seves tasques de suport en situacions d’emergència i de prevenció. El consistori s’ha fet càrrec del cost per equipar i renovar el tot terreny.

 

Lliurament de les claus

El lliurament del vehicle es va fer en el marc dels actes de Festa Major. L’alcaldessa Montserrat Badia i el regidor de Via Pública, Seguretat i Emergències, Fèlix Enrich, van lliurar les claus al president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Jaume Juanola.

 

Convocatòria a punt

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil espera que es tornin a programar nous cursos per formar noves persones voluntàries a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i donar resposta a les peticions per adherir-se a l’entitat. La pandèmia ha aturat aquestes sessions de formació obertes a les persones interessades a formar part de les associacions de voluntaris de protecció civil d’arreu del país.

Darrera actualització: 16.09.2021 | 10:11