Castellbell i el Vilar acull el rodatge de la segona temporada del programa de TV3 ‘La travessa – Expedició Mediterrani’

Dimecres, 15 de maig de 2024

L’entorn de la Via ferrada Cinglera del Resistent, el banc que esdevé un mirador privilegiat de Montserrat i el Pla del Mas-Roig seran els espais on diumenge es gravarà el programa que presenta Laura Escanes

Castellbell i el Vilar acollirà aquest cap de setmana el rodatge de la segona temporada del programa de TV3 La travessa – Expedició Mediterrani. El reality d’aventures, presentat per la influencer Laura Escanes, s’aturarà diumenge en alguns dels espais icònics del municipi que tindrà una oportunitat excel·lent per consolidar la seva potencialitat de ser un dels miradors més privilegiats de tot l’entorn natural de Montserrat.  

 

L’espai d’aventures, que en aquesta segona edició se centra en el Mediterrani després de l’èxit del primer programa rodat al Pirineu, s’aturarà en diferents localitzacions. Els concursants passaran per l’entorn de la Via ferrada Cinglera del Resistent, s’aturaran al banc que esdevé un gran mirador de Montserrat i també recorreran el Pla del Mas-Roig que cada primavera ofereix una estampa espectacular del massís de Montserrat.

 

El concurs s’estrenarà el pròxim 7 de juny i el rodatge a Castellbell i el Vilar protagonitzarà el cinquè capítol de la segona temporada en què els concursants hauran de superar un recorregut de 300 quilòmetres.  

Darrera actualització: 15.05.2024 | 12:16