Castellbell i el Vilar acollirà el 32è Aplec de Penyes del RCD Espanyol el 30 de juny

Dimarts, 11 de juny de 2024

La trobada anual de seguidors i seguidores de l’Espanyol inclourà un ampli programa d’activitats durant tot el dia en què destaca la cursa i la caminada Resistents, un dinar popular i una rua, entre d’altres

Castellbell i el Vilar serà la seu de la trobada anual de penyes del RCD Espanyol el darrer diumenge de juny. El proper 30 de juny el municipi acollirà el 32è Aplec de Penyes del club espanyolista que inclourà un ampli programa d’activitats lúdiques. La jornada començarà a primera hora del matí amb un esmorzar popular, la Cursa i la Caminada de Resistents que proposa un recorregut de 10 quilòmetres per l’entorn natural del municipi i continuarà amb una ruta motera. Un dels moments àlgids de la jornada serà el dinar popular amb la participació de tots els assistents que degustaran una fideuà.

 

Futbol, rua i visita

El 32è Aplec de Penyes del RCD Espanyol programarà un partit de futbol entre l’equip de veterans del club blanc-i-blau i jugadors de Castellbell i el Vilar. La jornada també inclourà visites guiades a l’obrador del xocolater Enric Rovira o bé a l’església Santa Maria del Vilar, un torneig de futbol de Play Station i una rua des de la zona esportiva fins a l’Ajuntament en què participarà una representació de les colles de cultura popular de Castellbell i el Vilar. El preu de l’esmorzar i el dinar és de 35 euros per als adults i 20 euros per als infants.  

Darrera actualització: 11.06.2024 | 10:32