Castellbell estrena dilluns la temporada d’estiu de les piscines amb una inversió de 80.000 euros

Divendres, 7 de juny de 2024

L’Ajuntament ha actuat per evitar les inundacions i les esllavissades en situacions de pluges intenses i també ha renovat tota la gespa que ara és artificial, feta amb materials naturals i ecològics i adaptada a la nova normativa de la UE

Castellbell i el Vilar estrena dilluns la temporada d’estiu de les piscines municipals amb una inversió aquests darrers mesos de 80.000 euros per deixar a punt les instal·lacions. L’actuació més important, feta a la tardor, va ser l’obra de canalització i pavimentació del darrer tram del carrer de la piscina per evitar les inundacions d’aigua i les esllavissades en episodis intensos de pluges. En paral·lel, s’ha actuat a l’àrea de la gespa en què s’han col·locat 1.400 metres quadrats de gespa artificial feta a partir de materials naturals i ecològics que eviten un sobreescalfament i que s’adapten a la nova normativa de la Unió Europea. El sistema serà més eficient, requerirà un manteniment mínim i s’adapta al context de sequera. El consistori també ha reparat els tancaments exteriors d’alumini, ha instal·lat càmeres de seguretat per evitar les bretolades nocturnes i ha millorat els vestidors. Finalment, s’han doblat el nombre de para-sols per protegir els banyistes.

 

Venda d’abonaments

Els abonaments es poden continuar adquirint a l’OAC de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dies 10 i 17 de juny també en horari de tarda, de 16 a 18 hores. L’Ajuntament manté les tarifes de l’any passat, mentre actualitza l’ordenança fiscal que és previst que entri en vigor a partir de juliol. La piscina estarà oberta de 10 a 19.00 hores durant els mesos de juny i setembre i de 10 a 20.00 hores els mesos de juliol i agost.

 

Amb la voluntat d’evitar aglomeracions i fer confortable el bany a totes les persones usuàries, únicament es permetrà l’entrada a les persones que comptin amb l’abonament de temporada i es deixaran de vendre entrades individuals de dia quan se superi l’aforament del 75% (de dilluns a divendres) i del 60% (caps de setmana i festius). Finalment, l’Ajuntament limitarà el nombre màxim d’abonaments venuts.  

Darrera actualització: 7.06.2024 | 10:22