Ajuntament de Castellbell i el Vilar i Diputació de Barcelona analitzen l’estat de les diferents carreteres que l'ens provincial gestiona al municipi

Dilluns, 8 d’abril de 2024

En el marc d’una trobada entre el diputat d’Infraestructures de la Diputació de Barcelona, Sergi Vallès, i representants del consistori

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar i la Diputació de Barcelona han mantingut una trobada aquesta setmana per analitzar l’estat de les diferents carreteres del municipi de les que n’és titular l’ens provincial. En el marc de la visita sobre el terreny, s’han analitzat les millores pendents i les actuacions que es volen executar els propers anys. En aquest sentit, el consistori planteja que calen millores en matèria de seguretat en diferents punts d'aquestes carreteres i també estudiar el projecte per a l’entrada al municipi per La Bauma per aconseguir connectar el camí del Cremallera i la futura via verda d’aquest entorn amb la via blava que transcorrerà paral·lela al riu Llobregat.

 

En paral·lel, també s’ha detectat la necessitat d’actuar a la carretera de Sant Cristòfol per fer més segura la parada d’autobús, consolidar el talús que hi ha entre el Baix Vilar i el Burés, s’ha fet seguiment del projecte d’ampliació del tram de carretera de Marganell entre el Raval del Jordi i la Fasina que està en els tràmits per a la seva licitació i, finalment, s'han visitat les obres d'ampliació del Pont del Burés, una obra de vital importància per millorar el trànsit de l'accés nord al municipi.

 

Àmplia representació

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar agraeix la visita del diputat d’Infraestructures de la Diputació de Barcelona, Sergi Vallès, que ha estat acompanyat del gerent de Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat. Per part del consistori han assistit a la visita l’alcalde, Adrià Valls, el regidor de Via Pública i Obres, Francesc Devant, i els professionals tècnics de l’ajuntament.

Darrera actualització: 8.04.2024 | 09:51