Actes de la Diada a Castellbell i el Vilar

Dilluns, 10 de setembre de 2018

El municipi homenatjarà Esteve Biosca, Isidre Vila i Salvador Vila, els tres alcaldes afusellats pel franquisme

Castellbell i el Vilar programa diferents actes per commemorar la Diada de Catalunya aquest dimarts 11 de setembre. Els actes començaran a la plaça d’Esteve Biosca a les 11 del matí en què es retrà homenatge als tres alcaldes afusellats pel règim franquista. Esteve Biosca, Isidre Vila i Salvador Vila seran recordats a través d’una ofrena floral.

Acte institucional
Els actes continuaran a partir de les 12 del migdia a la plaça de Lluís Companys i comptaran amb la presentació dels representants del pubillatge local. Es farà la tradicional ofrena floral i es comptarà amb les actuacions del grup Coral. També es representarà el Ball d’Homenatge estrenat l’any passat. 

Finalment la lectura del manifest anirà a càrrec de l’alcaldessa Montserrat Badia i dels representants del pubillatge local de tots els temps per commemorar el 50è aniversari del pubillatge de Castellbell i el Vilar. Abans de començar l’acte, i coincidint amb l’entrega de premis de la Transenyera, es lliuraran els guardons al guanyador i finalista del concurs de pintura ràpida de la Festa Major que ha tingut sis participants. 

Darrera actualització: 26.10.2018 | 13:50