L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar potencia els pagaments a través d’internet

Dimarts, 14 de novembre de 2023 a les 00:00
 

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar potencia el pagament de les activitats i serveis que es realitzen al municipi a través d’internet o bé als caixers automàtics de CaixaBank. El servei no té cap cost per a les persones que facin el pagament per aquesta via, siguin o no de l’entitat financera, únicament serà necessari l’ús de la targeta de crèdit o bé el número de compte corrent.

 

Caixer automàtic

Per efectuar el pagament a través del caixer automàtic, també cal disposar de l’etiqueta d’identificació de l’àrea, situada a la pàgina web de l’Ajuntament. En cas de no tenir-la, o la que tingueu ja no sigui vigent, també es pot sol·licitar una còpia a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) o per correu electrònic: castellbell@diba.cat. Aquesta opció genera un comprovant que caldrà aportar a l’OAC per rebre el rebut corresponent. El servei tampoc té cap cost per a les persones que facin el pagament per aquesta via, siguin o no de l’entitat financera, únicament serà necessari l’ús de la targeta de crèdit.

 

Accés directe als pagaments i codis identificatius

L’accés directe per fer els pagaments es pot consultar a través d’aquesta pàgina web i els codis identificatius per a les activitats i serveis són els següents:

-Menjador 10 tiquets (0751918)

-Menjador tiquet únic (0751931)

-Esports (0752868)

-Diversos (0752870)

-Cultura (0752881)

 

Podeu consultar tots els detalls a través dels documents que podreu descarregar en format pdf.

 

Per altra banda, el pagament dels impostos es manté sense canvis ja que és competència de l’Organisme de Gestió Tributària.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 10:05