Publicat l'anunci previ de la licitació de les Obres d'urbanització de la Vall de Montserrat al DOUE

Dimarts, 7 de febrer de 2023 a les 00:00

El consistori pressuposta l’actuació en 9,4 milions d’euros amb una previsió d’execució de cinc anys per fer realitat les tasques per urbanitzar els sectors de Mas Astarrós, Gall Pigat i El Prat

Aquesta setmana ha estat publicat al DOUE (Diari Oficial de la Unió Europea) l'anunci previ de licitació de les obres d'urbanització de la Vall de Montserrat, a Castellbell i el Vilar. Dies enrere l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar iniciava els tràmits per licitar les obres que permetin urbanitzar la Vall de Montserrat. El consistori accelera una reivindicació històrica dels veïns i veïnes d’aquest entorn que demanen des de fa anys la urbanització integral de tot l’entorn. Amb l’anunci d’informació prèvia del projecte d’urbanització, el consistori fa els primers passos per accelerar un projecte d’obres que preveu actuar als sectors de Mas Astarrós, Gall Pigat i El Prat.

 

Quotes urbanístiques

El consistori ha pressupostat l’actuació en 9,4 milions d’euros a executar en un termini de cinc any amb el finançament dels veïns i veïnes que assumiran el cost del projecte a través de les quotes urbanístiques. La urbanització serà completa i preveu els treballs d’enginyeria i construcció, clavegueram, sanejament, construcció de canonades, línies de comunicació i línies de conducció elèctrica, distribució d’aigua, demolició d’immobles i moviment de terres i neteja dels terrenys, entre d’altres.

Darrera actualització: 07.02.2023 | 11:52