La 8a Transenyera revalida l’èxit amb més de 200 participants

Dimecres, 12 de setembre de 2018 a les 00:00

Albert Cabra i Airina Guillén s’imposen a l’exigent cursa de muntanya que es complementa amb una concorreguda caminada popular

Més de 200 persones van participar ahir a la 8a Transenyera de Castellbell i el Vilar. La prova de muntanya va revalidar el seu èxit de convocatòria en una jornada en què també es va programar la concorreguda caminada popular. Albert Cabra, en categoria masculina, i Airina Guillén, en categoria femenina han estat els guanyadors de la prova que proposava un recorregut exigent de 14 quilòmetres amb un fort desnivell de 700 metres. Pel que fa als corredors locals, els primers classificats han estat Joan Marin i Raquel Martorell.

Caminada popular
La caminada popular ha resseguit part del recorregut i a més, en aquesta edició, ha descobert la Balma del Torrent de l’Abellar. A través de les inscripcions, els participants han col•laborat en el projecte de mecenatge que ha ajudat a fer realitat el nou Hospital de Dia d’Oncologia de Sant Joan de Déu que gestiona la Fundació Althaia.

La Transenyera ha tornat a ser possible gràcies a la col•laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris. Aquest 2018 l’Associació Esportiva i Cultural Les Guineus, entitat organitzadora de la cursa, ha homenatjat Sebi Bach, un dels col•laboradors més voluntariós i veterà de Castellbell i el Vilar.

Darrera actualització: 26.10.2018 | 13:46