El cicle 'A Cent cap als 100' estrena la nova temporada de passejades adreçades a la gent gran el proper 7 de novembre

Dimarts, 23 de d’octubre de 2018 a les 10:00

Castellbell i el Vilar acollirà la passejada del 4 d'abril

La nova temporada del cicle de passejades A Cent cap als 100 començarà el proper 7 de novembre amb una sortida a Tona. El curs 2018-2019 continuarà el 22 de gener a Sant Celoni, el 14 de març a Sitges i acabarà el 4 d'abril a Castellbell i el Vilar. El programa té l'objectiu de fomentar l'activitat física regular amb grups de persones grans, conèixer diferents entorns i fomentar les relacions de grup i interpersonals en un ambient natural. 

CARACTERÍSTIQUES DE LES PASSEJADES I RECORREGUT
Passejades d’entre 7 i 9 km. que es duran a terme en diferents parcs naturals de la província de Barcelona. El temps aproximat de la caminada serà d’entre 3 i 4 hores. Durant el recorregut es farà diverses parades. Són recorreguts amb pocs desnivells.
QUI POT PARTICIPAR-HI? Les caminades són obertes a totes les persones de més de 60 anys de Castellbell i el Vilar, prèvia inscripció.
Es considera molt important que els i les participants estiguin acostumats a fer una activitat física regular o a mantenir un mínim d’esforç físic de manera continuada, és per això que en el moment de fer la inscripció per primera vegada es farà un petit qüestionari de valoració de la salut.

HORARIS
La sortida serà entre les 8 i les 9 del matí i la tornada a les 4 de la tarda.

INSCRIPCIONS:
La inscripció a les passejades és gratuïta, tot i que es demana el compromís d’assistència. La inscripció es farà a les oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar. La sortida inclou el bus, una assegurança d’accident. Per a més informació us podeu adreçar a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, regidoria de gent gran. Tel. 938340350 (demanar per la Susanna)
Aquest programa està impulsat des de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona i actualment hi participen un total de 73 municipis de la província.

Darrera actualització: 30.10.2018 | 08:31