Dilluns acaba el termini perquè el col·lectiu de persones joves sol·licitin ajudes en el marc del Programa de Garantia Juvenil

Dijous, 11 de d’octubre de 2018 a les 00:00

L'ajuda consisteix en una subvenció fixa de 9.900 euros per a cada jove que es doni d'alta de manera ininterrompuda durant 12 mesos al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms

El proper dilluns 15 d'octubre finalitza el termini de de la Concessió per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil. L'ajut respon a una subvenció d'import fix de 9.900 euros per a cada jove que es doni d'alta de manera ininterrompuda durant 12 mesos, al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms. La resolució que recull aquest ajut és la TSF/1688/2018 de 12 de Juliol. Allà podreu trobar tota la informació necessària per acollir-vos a aquesta ajuda. Teniu temps fins el 15 d'Octubre de 2018. Les bases les trobareu a l'Ordre TSF/181/2017 de 27 de Juliol.

Requisits
Haureu de disposar de certificat electrònic i estar inscrits al programa de Garantia Juvenil. Aquesta modalitat d'ajut només es rep una vegada. I vol ajudar a disposar d'uns ingressos fixos durant el primer any d'activitat econòmica. Com a Cooperativa del Montserratí SCCL amb l'objecte social de fomentar el relleu generacional de la pagesia i la recuperació de terrenys i cultius; i l'activitat econòmica de Serveis Agraris; convidem a tots els i les joves que ho vulguin a vincular la seva activitat a la de la Cooperativa i fer-se socis.
És dir volem donar la oportunitat de ser socis i sòcies als joves que us acolliu a aquesta modalitat de Garantia Juvenil i vulgueu desenvolupar Serveis Agraris. Com ara la collita, poda, llaurats, desbrossats... Vinya, Olivera, Horta, Fruita Dolça, Fruita Seca...En definitiva durant l'Octubre de 2018 per ser també la nostra fase inicial, incorporem als i les joves del programa de Garantia Juvenil que ho vulguin.
La Cooperativa té una aplicació en marxa que organitza els serveis i productes de la pagesia montserratina. Una eina molt potent que dona solucions modernes a la pagesia tradicional.

Podeu consultar tota la informació a través del correu electrònic o al telèfon 602 697 428. 

Darrera actualització: 30.10.2018 | 08:26