Cursa de la Dona

Diumenge, 11 de de novembre de 2018 de 07.00 h a 07.01 h

Organitzem un autobús per participar a la cursa de la Dona de Barcelona

Inscripcions obertes per a la prova del proper 11 de novembre

Han quedat obertes les inscripcions per a la Cursa de la Dona que se celebrarà el proper 11 de novembre a Barcelona. Aquesta cursa es celebra a vuit ciutats i és l’esdeveniment esportiu femení més gran d’Europa. La prova fomenta l’atletisme popular, la solidaritat i sobretot les ganes de passar-ho bé .

Els beneficis d’aquesta cursa es destinen a l’associació contra el càncer a través del finançament de beques per a joves investigadors a través de la Fundació de l’AECC. A això cal afegir-hi diferents col·laboracions amb altres causes, com la lluita contra la violència masclista.

L’enllaç de les inscripcions és el següent.

Des de l’àrea d’igualtat us animem a fer la vostra inscripció i us proposem de fer la coordinació del desplaçament en grup a la ciutat de Barcelona el dia de la cursa. Per tal de preveure el desplaçament us agrairem que un cop feta la vostra inscripció ens ho feu saber a través de l’Oficina d’atenció al ciutadà a l’àrea d’igualtat de l’ajuntament (93 834 03 50) o bé al correu  

Per tal de facilitar el desplaçament d’aquelles persones inscrites a la cursa, la regidoria d’igualtat ha organitzat un bus que sortirà a les 7,00h, del matí de Castellbell i el Vilar i a la 13h. de Barcelona , amb arribada a Castellbell i el Vilar a les 14,00h. 
Les places del bus són limitades i ja podeu fer la reserva de la vostra plaça al preu de 5 € a l’Oficina d’Atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar .

Darrera actualització: 25.10.2018 | 14:44