Castellbell i el Vilar estrena els actes de Nadal diumenge amb una caminada al Turó de l’Escletxa per instal·lar-hi el pessebre

Dilluns, 3 de de desembre de 2018 a les 00:00

L’espectacle multidisciplinari ‘Encén el Nadal’ es farà diumenge de la setmana vinent a la plaça Lluís Companys

Castellbell i el Vilar dóna el tret de sortida als actes de Nadal aquest primer diumenge de desembre amb una caminada al Turó de l’Escletxa per instal•lar-hi el pessebre. La sortida es farà des de l’Ajuntament a dos quarts de 9 del matí. El municipi ha preparat tot un seguit d’actes per a tots els públics en què destaca una cistella solidària que durant tot el Nadal recollirà aliments de primera necessitat i productes d’higiene bàsics que es destinaran al Banc d’Aliments del municipi.

‘Encén el Nadal’
L’espectacle multidisciplinari Encén el Nadal es farà diumenge de la setmana vinent a la plaça de Lluís Companys a partir de les 6 de la tarda amb la participació de la Cia SAHARIK, Noemí Corrales, Coral Nou Horitzó, Capella de Música Burés, Agrupació de Bastoners i Escola de Ballet Margarita Camps. Es completarà amb un mercat nadalenc, amb torrons i moscatell per a tothom i l’estrena del pessebre monumental a la sala polivalent del Burés que es podrà visitar durant totes les festes.

En paral·lel, l’Ajuntament potencia els tallers del Nadal Creatiu i les tardes de cinema de Nadal amb noves projeccions.

Els espectacles Chicago, Aladdin i El Petit Príncep comptaran amb l’eslògan porta un producte per la cistella solidària i serà la teva entrada per ajudar a recaptar aliments de primera necessitat i productes d’higiene.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 08:09