Festival Vilart 2021

Dissabte, 26 de de juny de 2021 de 10.00 h a 23.00 h

El dia 26 de juny torna el Vilart, el festival rural d’arts en viu i arts visuals de Castellbell i el Vilar. Aquesta segona edició, que tindrà lloc durant tota la jornada de dissabte en diferents espais del Vilar, proposa una varietat diversa d’activitats culturals gratuïtes per a tots tipus de públic.

 

Els actes principals de l’esdeveniment són l’obra de teatre Gran Reserva de la companyia Rhum, a les 19h a la plaça de l’església. L’espectacle de clown, Premi Ciutat de Barcelona, porta una bona dosi d’humor absurd, gamberrisme, màgia, tendresa i emoció. Seguidament, a les 22h a l’Era del Puig, tindrà lloc el concert de Tarta Relena, un duet que oferirà el seu nou repertori de músiques de tradició́ oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani. 

 

A més, s’ha organitzat un taller de Layout (Scrapbooking) amb la Pilar Moreno, un taller de fotografia sostenible amb Marta Garcia Cardellach, i una intervenció fotogràfica del fotògraf manresà Oriol Segon Torra, en col·laboració amb els veïns del Vilar.

 

El Vilart comptarà amb una mostra de cinc exposicions en espais no convencionals del barri. El dia 7 de juny es farà públic els treballs seleccionats.

 

Totes les activitats seran gratuïtes. Ja estan obertes les inscripcions per la reserva d’entrades per a les veïnes i veïns de Castellbell i el Vilar i, el proper dia 8 de juny, s’obrirà a la resta de públic.

 

Reserves d’entrades

Espectacle Gran Reservahttp://bit.ly/VilartGranReserva

Concert Tarta Relenahttp://bit.ly/VilartTartaRelena

Taller de Layout (Scrapbooking)http://ow.ly/k9ky50F25u3

Taller de fotografia sostenible: http://ow.ly/UOBC50F25xd

Darrera actualització: 03.06.2021 | 15:42