Diada de Sant Jordi

Divendres, 23 de d’abril de 2021 de 09.00 h a 20.00 h

Castellbell i el Vilar proposa una celebració de Sant Jordi adaptada a la situació actual de pandèmia. El municipi traurà al carrer les parades de les llibreries i floristeries davant dels establiments durant els dies 21, 22 i 23 d’abril i prepara també una oferta amb propostes culturals. L’acte central serà l’espectacle familiar Un país de conte protagonitzat per Carles Cuberes. Les entrades són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a través de la pàgina web municipal. El muntatge, que es podrà veure al Casino Borràs el mateix 23 d’abril a partir de les 18.00 hores, proposa un viatge a través dels contes per les terres de parla catalana.

 

Tallers

Pel que fa als tallers, es programa un taller de scrap en què es donaran les pautes per fer una agenda i es programarà una segona activitat en matèria de manualitats per aprendre a fer punts de llibre. Les dues activitats es faran al Casal del Pensionista el dissabte 24 d’abril.

 

Mesures de seguretat

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha aprovat un decret d’alcaldia en què es fixen les condicions per als paradistes que tindran la parada al carrer perquè es garanteixin en tot moment les mesures de seguretat i prevenció en el marc de la situació de pandèmia. Pel que fa als espectacles i tallers es faran també respectant l’aforament, amb l’ús obligatori de la mascareta i respectant la distància de seguretat.

Darrera actualització: 16.04.2021 | 11:51