Cursa solidària de l'AECC a Castellbell i el Vilar

Dissabte, 11 de de setembre de 2021 de 08.30 h a 11.30 h

Recorregut de 7 quilòmetres que resseguirà la Ruta del Romànic Montserratí

La caminada solidària contra el càncer que s'havia de fer el dissabte 14 d'agost s'ha ajornat fins el dia 11 de setembre, com a conseqüència de l'onada de calor que ha obligat a tancar els accessos al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat per l'elevat perill d'incendi. Les inscripcions es mantindran obertes fins el dia 10 de setembre i la recollida de samarretes es podrà fer entre el 6 i el 10 de setembre a l'OAC del carrer Joan Grau. Les inscripcions poden fer-se clicant al següent enllaç. El cost de la inscripció és de 10 euros, que inclouen la participació a la caminada i una samarreta.

Les persones que ja s'hi havien inscrit i no puguin fer la caminada en la nova data, poden posar-se en contacte amb l'organització i se'ls retornaran els diners de la inscripció, a partir del dia 1 de setembre. Cal enviar un correu electrònic amb les dades a enmarxabcn@aecc.es.

L'activitat és organitzada per l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar i la seu local de l'AECC al municipi. La sortida de la prova solidària, que recapta fons per a la investigació del càncer, serà a les 8.30 al nucli de Sant Cristòfol. El recorregut, de 7 quilòmetres, resseguirà la Ruta del Romànic Montserratí i es podrà fer a peu o corrent. El punt de sortida i arribada serà La Sala de Sant Cristòfol.

Els detalls de la ruta

Podeu consultar els detalls de la ruta de les tres esglésies romàniques al document pdf que podreu llegir a continuació. 

Darrera actualització: 12.08.2021 | 13:43