Carnaval d'estiu

Divendres, 12 d'agost de 2022 de 20.30 h a 22.30 h

Castellbell i el Vilar recupera la festa de Carnestoltes en el marc dels actes de Festa Major. La tradicional rua, que a l’hivern es va ajornar a conseqüència de la pandèmia, torna amb més força que mai i se celebrarà divendres de la setmana vinent. La festa estrena horari i recorregut amb un itinerari que sortirà des de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, passarà pel carrer Joaquim Borràs i l’avinguda del Pare Claret i acabarà a l’escola Jaume Balmes. La sortida serà a les 20:30 hores, podrà participar tothom que tingui ganes de disfressar-se i passar una bona estona i l’animació anirà a càrrec de Pep Callau.

 

Inscripció prèvia

La inscripció prèvia, que cal fer-la a través de la pàgina web, només serà necessària per als grups a partir de cinc persones i les carrosses. La recollida de dorsals i les inscripcions de darrera hora es podran fer el mateix divendres 12 d’agost a les 19:30 hores a l’OAC de l’Ajuntament.

 

Pel que fa als premis hi haurà reconeixements per als grups (amb tres premis), un premi especial a la millor carrossa i dues distincions especials que atorgarà el jurat.

Darrera actualització: 02.08.2022 | 09:30